اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

این پنج ماده غذایی به شدت به دیابتی‌ها توصیه می‌شود

برای یک رژیم غذایی مناسب دیابت، شما به غذا‌هایی نیاز دارید که به کنترل سطح قند خون (گلوکز) شما کمک کند. بهترین رژیم غذایی برای دیابت نوع ۲ رژیمی است که حاوی مواد مغذی و غنی از فیبر، پروتئین و مقدار متوسطی از کربوهیدرات‌های سالم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۶۱

به گزارش راهبردمعاصر، اگرچه تغییر رژیم غذایی دیابت را درمان نمی‌کند، اما می‎‌تواند عوارض جانبی دیابت نوع ۲ مانند بیماری قلبی و نوروپاتی (آسیب عصبی) را کاهش دهد. بهترین رژیم غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ رژیم غذایی متعادلی است که در هر وعده غذایی دارای مقدار مناسب کربوهیدرات، پروتئین، چربی‌های سالم و سبزیجات باشد.

این مطلب را مطالعه کنید تا بدانید در صورت ابتلا به دیابت نوع۲ از کدام مواد غذایی باید استفاده کنید.

ماهی

مصرف ماهی دو بار در هفته، از بیماران مبتلا به دیابت در برابر ابتلا به مشکلات کلیوی محافظت می‌کند. همچنین ماهی در حفظ سلامت قلب هم نقش مثبتی را ایفا می‌کند.

اسفناج

مصرف سبزیجاتی که برگ‌های تیره دارند، مانند اسفناج، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۴ درصد کاهش می‌دهد؛ علت این امر آن است که این سبزیجات دارای آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A و ویتامین C هستند که در برابر دیابت، نقش یک محافظ را ایفا می‌کنند. علاوه بر این، به دلیل داشتن کالری و کربوهیدرات کم برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ یک انتخاب مناسب هستند.

گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان است و بهتر است بیماران دیابتی باید به طور مرتب از آن مصرف کنند. این ماده غذایی در کاهش فشار خون و کلسترول بد (LDL) نقش دارد و از ابتلا به بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. لیکوپن موجود در گوجه‌فرنگی می‌تواند احتمال بروز بیماری قلبی را تا ۲۶ درصد کاهش دهد.

*لیکوپن گوجه‌فرنگی پخته شده بیشتر از گوجه‌فرنگی خام در بدن جذب می‌شود.

این پنج ماده غذایی به شدت به دیابتی‌ها توصیه می‌شود

کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی مقدار زیادی ویتامین A و C است. این دو ماده‌ی مغذی خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و مصرف آن‌ها هم برای افراد سالم و هم افراد مبتلا به دیابت مفید است.

آووکادو

آووکادو به دلیل داشتن چربی‌های غیراشباع با یک پیوند دوگانه، یکی از بهترین غذا‌ها برای حفظ سلامت قلب به شمار می‌رود. فیبر، پتاسیم و لوتئین موجود در آووکادو به کاهش کلسترول خون و کاهش التهاب بدن و همچنین حفظ فشار خون در محدوده‌ی طبیعی کمک می‌کند. در هر ۵۰ گرم آووکادو، ۸۰ کالری انرژی، ۶ گرم چربی سالم و انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود دارد./خبرآنلاین

کلمات کلیدی: دیابت قند خون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار